ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DD PROPERTIES DEVELOPMENT

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Με έτος ίδρυσης το 1970 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της κατασκευής, διαχείρισης, ανάπτυξη και εκμετάλλευσης ακινήτων. Η ήδη επιτυχημένη δεκαετής παρουσία του μεγάλου εμπνευστή και δημιουργού της, Δημήτρη Σταύρου Δεβερίκου, στον χώρο των κατασκευών από το 1960, τον οδήγησε σε αυτήν τη φιλόδοξη και πρωτοποριακή για την εποχή της απόφαση. Οι κατασκευές και η αγορά των ακινήτων είχαν μόλις αρχίσει να διαμορφώνονται στην Αττική.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τα έργα είναι απαιτητικά και σύνθετα, σύγχρονα και καλαίσθητα, μα πάντα διαφορετικά το ένα από το άλλο. Η φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζονται οι αποφάσεις και οι προτάσεις της εταιρίας μας είναι: Κάθε έργο έχει διαφορετικές πρακτικές ανάγκες και ποιοτικές απαιτήσεις, παράλληλα με τις οποίες αποτελεί ταυτόχρονα πρότυπο λειτουργικότητας και σχεδιασμού.

 

Ακολουθώντας πιστά όλες αυτές τις αξίες που καθόρισαν και συνεχίζουν να καθορίζουν το επίπεδο της επιτυχίας της, η εταιρία μας κοιτάζει με σιγουριά το μέλλον. Ο Δημήτρης και ο Βασίλης Δεβερίκος, ως η τρίτη γενιά της οικογένειας Δεβερίκου, έχουν θέσει ως ανώτερο στόχο την ανοδική πορεία, τόσο σε ποιότητα και σχεδιασμό, όσο και σε υλικά και υπηρεσίες μετά την πώληση. Η κατασκευή και εκμετάλλευση πολυτελών κατοικιών παραμένει η κύρια εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρίας μας , όπως επίσης η βαθιά γνώση τους και σε άλλες μορφές ακινήτων, όπως γραφεία, επαγγελματικοί χώροι και ξενοδοχεία.

 

Κάποτε, με αφετηρία την Αθήνα και τη Σαρωνίδα, η εταιρεία μας εμπνεύστηκε το οικιστικό όνειρο του λεκανοπεδίου. Σήμερα, με εφαλτήριο την υψηλή ποιότητα εξειδίκευσης , κατασκευάζει και στη Μύκονο πολυτελείς εξοχικές κατοικίες υψηλών προδιαγραφών.